Protecția datelor

 

Politica de confidențialitate

 

Responsabil pentru prelucrarea datelor este:
beverage dispense systems GmbH
Kopernikusstrasse 4
50126
Bergheim
02271/989630-0
verkauf@getraenkezapfanlagen.net

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră pentru magazinul nostru online. Protecția confidențialității dvs. este foarte importantă pentru noi. Mai jos vă informăm în detaliu despre modul în care tratăm datele dumneavoastră.

1. Date de acces și găzduire

Puteți vizita site-ul nostru web fără a furniza date personale. De fiecare dată când apelați un site web, serverul web salvează doar automat un așa-numit fișier jurnal al serverului, care conține, de exemplu, numele fișierului solicitat, adresa dvs. IP, data și ora apelării, cantitatea de date transferată și furnizorul solicitant (date de acces) și documentează apelarea.

Aceste date de acces sunt evaluate exclusiv în scopul asigurării unei funcționări fără probleme a site-ului și al îmbunătățirii ofertei noastre. În conformitate cu art. 6 alin. 1 S. 1 lit. f DSGVO, acest lucru servește la protejarea intereselor noastre legitime în ceea ce privește prezentarea corectă a site-ului nostru, care sunt depășite de interesele noastre. Toate datele de acces vor fi șterse în termen de cel mult șapte zile de la încheierea vizitei dvs. pe site.

Servicii de găzduirede către un furnizor terț
Ca parte a prelucrării în numele nostru, un furnizor terț ne furnizează serviciile de găzduire și afișare a site-ului web. Acest lucru servește la protejarea intereselor noastre legitime în ceea ce privește prezentarea corectă a ofertei noastre, care sunt depășite de un echilibru de interese. Toate datele colectate în cursul utilizării acestui site web sau în formularele puse la dispoziție în acest scop în magazinul online, așa cum este descris mai jos, sunt prelucrate pe serverele acestuia. Prelucrarea pe alte servere are loc numai în cadrul explicat aici.

Acest furnizor de servicii este situat într-o țară din Uniunea Europeană sau din Spațiul Economic European.

2. Colectarea și utilizarea datelor pentru prelucrarea contractelor

Colectăm date cu caracter personal atunci când ni le furnizați în mod voluntar în contextul comenzii dvs. sau atunci când ne contactați (de exemplu, prin intermediul formularului de contact sau prin e-mail). Câmpurile obligatorii sunt marcate ca atare, deoarece avem nevoie de date în aceste cazuri pentru a procesa contractul sau pentru a procesa contactul dvs. și nu puteți trimite comanda sau contactul fără a le furniza. Ce date sunt colectate pot fi văzute din formularele de introducere respective. Utilizăm datele furnizate de dvs. în conformitate cu art. 6 alin. 1 S. 1 lit. b DSGVO în scopul prelucrării contractului și al gestionării cererilor dvs. de informații. În cazul în care v-ați dat consimțământul în conformitate cu art. 6 alin. 1 S. 1 lit. a DSGVO prin decizia de a deschide un cont de client, vom utiliza datele dvs. în scopul deschiderii unui cont de client. După finalizarea prelucrării contractului sau după ștergerea contului dvs. de client, datele dvs. vor fi restricționate pentru prelucrarea ulterioară și șterse după expirarea perioadelor de păstrare în conformitate cu legislația fiscală și comercială, cu excepția cazului în care v-ați dat consimțământul în mod expres pentru utilizarea ulterioară a datelor dvs. sau ne rezervăm dreptul de a utiliza datele dincolo de acestea, ceea ce este permis de lege și despre care vă informăm în această declarație. Ștergerea contului dvs. de client este posibilă în orice moment și poate fi efectuată fie prin trimiterea unui mesaj la opțiunea de contact descrisă mai jos, fie prin intermediul unei funcții prevăzute în acest scop în contul de client.

3. Transferul de date

În vederea îndeplinirii contractului în conformitate cu art. 6 alin. 1 p. 1 p. 1 lit. b DSGVO, transmitem datele dvs. către compania de transport maritim însărcinată cu livrarea, în măsura în care acest lucru este necesar pentru livrarea bunurilor comandate. În funcție de furnizorul de servicii de plată pe care îl selectați în procesul de comandă, transmitem datele de plată colectate în acest scop instituției de credit însărcinate cu plata și, dacă este cazul, furnizorilor de servicii de plată însărcinați de noi sau serviciului de plată selectat. În unele cazuri, prestatorii de servicii de plată selectați colectează și ei înșiși aceste date, dacă vă creați un cont la aceștia. În acest caz, trebuie să vă înregistrați la furnizorul de servicii de plată cu datele dvs. de acces în timpul procesului de comandă. În acest sens, se aplică declarația de protecție a datelor a furnizorului de servicii de plată respectiv.

De asemenea, folosim un sistem extern de gestionare a mărfurilor pentru procesarea comenzilor și a contractelor. Transferul de date și prelucrarea care are loc în acest sens se bazează pe procesarea comenzilor.

Același lucru este valabil și pentru transferul de date către producătorii sau angrosiștii noștri în cazul în care aceștia preiau transportul în locul nostru (drop shipment).

Utilizăm furnizori de servicii de plată și furnizori de servicii de expediere care au sediul într-o țară din afara Uniunii Europene. Transferul de date cu caracter personal către aceste companii are loc numai în cadrul domeniului de necesitate pentru îndeplinirea contractului.

Transferul de date către furnizorii de servicii de expediere
În cazul în care ne-ați dat consimțământul expres în acest sens în timpul sau după comanda dumneavoastră, vom transmite adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon furnizorului de servicii de expediere selectat pe baza acestui consimțământ, în conformitate cu art. 6 alin. 1 teza 1 lit. a DSGVO, astfel încât acesta să vă poată contacta înainte de livrare în scopul notificării sau coordonării livrării.

Consimțământul poate fi revocat în orice moment prin trimiterea unui mesaj la opțiunea de contact descrisă mai jos sau direct furnizorului de servicii de expediere la adresa de contact menționată mai jos.
După revocare, vom șterge datele dumneavoastră furnizate în acest scop, cu excepția cazului în care ați consimțit în mod expres la o utilizare ulterioară a datelor dumneavoastră sau ne rezervăm dreptul de a utiliza datele într-un mod care depășește acest lucru și care este permis de lege și despre care vă informăm în această declarație.

DHL Paket GmbH
Sträßchensweg 10
53113 Bonn

4. Buletin informativ prin e-mail

Publicitate prin e-mailcu înregistrare la buletinul informativ
Dacă vă înregistrați la buletinul nostru informativ, vom utiliza datele necesare în acest scop sau furnizate separat de dvs. pentru a vă trimite periodic buletinul nostru informativ prin e-mail pe baza consimțământului dvs. în conformitate cu art. 6 alin. 1 teza 1 lit. a DSGVO.

Dezabonarea de la buletinul informativ este posibilă în orice moment și poate fi făcută fie prin trimiterea unui mesaj la opțiunea de contact descrisă mai jos, fie prin intermediul unui link furnizat în acest scop în buletinul informativ. După dezabonare, vom șterge adresa dvs. de e-mail, cu excepția cazului în care ați consimțit în mod expres la o utilizare ulterioară a datelor dvs. sau ne rezervăm dreptul de a utiliza datele într-un mod care depășește acest lucru, care este permis de lege și despre care vă informăm în această declarație.

Publicitate prin e-mail fără înregistrare la newsletter și dreptul dumneavoastră de a vă opune
Dacă primim adresa dumneavoastră de e-mail în legătură cu vânzarea unui produs sau serviciu și nu v-ați opus, ne rezervăm dreptul, în baza articolului 7 alineatul (3) din Legea germană privind concurența neloială (UWG), de a vă trimite periodic prin e-mail oferte pentru produse similare celor pe care le-ați achiziționat deja din gama noastră. Acest lucru servește la protejarea intereselor noastre legitime de a ne adresa clienților noștri într-o manieră publicitară, care sunt depășite în cadrul unei balanțe de interese.
Puteți să vă opuneți în orice moment acestei utilizări a adresei dvs. de e-mail, trimițând un mesaj la opțiunea de contact descrisă mai jos sau prin intermediul unui link prevăzut în acest scop în e-mailul publicitar, fără a suporta alte costuri în afară de costurile de transmisie conform tarifelor de bază.

5. Utilizarea datelor pentru procesarea plăților

Verificarea identității și a creditului în cazul alegerii serviciilor de platăKlarna
Dacă alegeți serviciile de plată ale Klarna, vă solicităm consimțământul, în conformitate cu art. 6 alin. 1 p. 1 lit. a DSGVO, pentru a putea transmite datele necesare pentru procesarea plății și o verificare a identității și a creditului către Klarna. În Germania, agențiile de credit menționate în politica de confidențialitate a Klarna pot fi utilizate pentru verificarea identității și a creditului.
Klarna utilizează informațiile primite cu privire la probabilitatea statistică de neplată pentru o decizie ponderată privind stabilirea, implementarea sau încetarea relației contractuale.
Vă puteți revoca consimțământul în orice moment, trimițând un mesaj la datele de contact de mai jos. Acest lucru poate avea ca rezultat faptul că nu vă mai putem oferi anumite opțiuni de plată. De asemenea, vă puteți revoca consimțământul pentru această utilizare a datelor cu caracter personal în orice moment, contactând Klarna.

Achiziționarea în rate

La selectarea metodei de plată "cumpărare în rate" și la acordarea consimțământului privind protecția datelor necesar în acest sens în conformitate cu art. 6 alin. 1 p. 1 lit. a DSGVO, datele cu caracter personal (nume, prenume, adresă, e-mail, număr de telefon, data nașterii, adresă IP, sex) împreună cu datele necesare pentru procesarea tranzacției (articol, valoarea facturii, date scadente, suma totală, numărul facturii, taxe, taxe, monedă, data și ora comenzii) sunt transmise partenerului nostru Klarna Bank AB, Postfach 90 01 62, 90492 Nürnberg, Germania, în scopul procesării acestei metode de plată.
Pentru a verifica identitatea sau solvabilitatea clientului, partenerul nostru efectuează interogări și obține informații din baze de date accesibile publicului și agenții de credit. Furnizorii de la care se obțin informații și, dacă este cazul, informații privind solvabilitatea pe baza unor proceduri matematico-statistice, precum și detalii suplimentare privind prelucrarea datelor dvs. după transmiterea către partenerul nostru Klarna Bank AB, pot fi găsite în declarația de protecție a datelor a acestora, pe care o puteți găsi aici: https://www.klarna.com/de/verkaeufer/haendlersupport/datenschutz-grundverordnung-dsgvo/
Partenerul nostru Klarna Bank AB utilizează informațiile primite privind probabilitatea statistică a unei întârzieri de plată pentru o decizie cântărită privind stabilirea, implementarea sau încetarea relației contractuale. Aveți posibilitatea de a contacta partenerul nostru Klarna Bank AB pentru a vă explica punctul de vedere și pentru a contesta decizia.
Consimțământul pentru transferul de date dat în cadrul procesului de comandă poate fi revocat în orice moment, chiar și fără a oferi motive, cu efect pentru viitor.

6. Integrarea insignei de încredere Trusted Shops (magazine de încredere)

Insigna de încredere Trusted Shops este integrată pe acest site web pentru a afișa sigiliul nostru de aprobare Trusted Shops și evaluările colectate, precum și pentru a oferi cumpărătorilor produse Trusted Shops după ce aceștia au plasat o comandă.

Acest lucru servește la protejarea intereselor noastre legitime în vederea unei comercializări optime a ofertei noastre, care prevalează asupra intereselor noastre în contextul unei balanțe de interese în conformitate cu art. 6 alin. 1 S. 1 lit. f DSGVO. Trustbadge și serviciile anunțate cu ajutorul acestuia reprezintă o ofertă a Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln, Germania.
La apelarea Trustbadge, serverul web salvează automat un așa-numit fișier jurnal al serverului, care conține, de exemplu, adresa dvs. IP, data și ora apelării, cantitatea de date transferate și furnizorul solicitant (date de acces) și documentează apelarea. Aceste date de acces nu sunt evaluate și sunt suprascrise automat în cel mult șapte zile de la încheierea vizitei dvs. pe site.
Alte date cu caracter personal sunt transferate către Trusted Shops numai dacă v-ați dat consimțământul în acest sens, dacă ați decis să utilizați produsele Trusted Shops după finalizarea unei comenzi sau dacă v-ați înregistrat deja pentru utilizare. În acest caz, se aplică acordul contractual dintre dumneavoastră și Trusted Shops.

7. Cookie-uri și analiză web

Pentru a face atractivă vizitarea site-ului nostru web și pentru a permite utilizarea anumitor funcții, pentru a afișa produse adecvate sau pentru studii de piață, folosim așa-numitele cookie-uri pe diferite pagini. Acest lucru servește la protejarea intereselor noastre legitime într-o prezentare optimizată a ofertei noastre, care prevalează asupra intereselor noastre în contextul unei balanțe de interese în conformitate cu art. 6 alin. 1 p. 1 p. 1 lit. f DSGVO. Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni care sunt stocate automat pe dispozitivul dumneavoastră terminal. Unele dintre cookie-urile pe care le folosim sunt șterse la sfârșitul sesiunii de navigare, adică după ce închideți browserul (așa-numitele cookie-uri de sesiune). Alte cookie-uri rămân pe dispozitivul dvs. terminal și ne permit să vă recunoaștem browserul la următoarea dvs. vizită (cookie-uri persistente). Puteți afla cât timp acestea sunt stocate în prezentarea generală în setările cookie-urilor din browserul dvs. web. Vă puteți seta browserul în așa fel încât să fiți informat cu privire la setarea cookie-urilor și să decideți individual cu privire la acceptarea acestora sau să excludeți acceptarea cookie-urilor pentru anumite cazuri sau în general. Fiecare browser diferă în ceea ce privește modul în care gestionează setările cookie-urilor. Acest lucru este descris în meniul de ajutor al fiecărui browser, care explică modul în care puteți modifica setările cookie-urilor. Acestea pot fi găsite pentru browserele respective la următoarele link-uri:
Internet Explorer™: http://windows.microsoft.com/de-DE/windows-vista/Block-or-allow-cookies
Safari™: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=de_DE
Chrome™: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=de&hlrm=en&answer=95647
Firefox™ https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen
Opera™ : http://help.opera.com/Windows/10.20/de/cookies.html

Dacă nu sunt acceptate cookie-urile, funcționalitatea site-ului nostru web poate fi limitată.

Utilizarea Google (Universal) Analyticspentru analiza web
În măsura în care v-ați dat consimțământul în conformitate cu art. 6 (1) p. 1 lit. a DSGVO, acest site web utilizează Google (Universal) Analytics, un serviciu de analiză web al Google LLC (www.google.de), în scopul analizei site-ului web. Google (Universal) Analytics utilizează metode care permit o analiză a utilizării de către dvs. a site-ului web, cum ar fi cookie-urile. În general, informațiile colectate automat despre utilizarea de către dvs. a acestui site web sunt transferate la un server Google din SUA și stocate acolo. Prin activarea anonimizării IP pe acest site web, adresa IP este scurtată înainte de transmiterea în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state contractante la Acordul privind Spațiul Economic European. Doar în cazuri excepționale, adresa IP completă va fi transmisă unui server Google din SUA și scurtată acolo. Adresa IP anonimizată transmisă de browserul dvs. ca parte a Google Analytics nu va fi îmbinată cu alte date Google. După încetarea scopului și după încetarea utilizării Google Analytics de către noi, datele colectate în acest context vor fi șterse.

Google LLC are sediul în SUA și este certificată în cadrul Scutului de confidențialitate UE-SUA. Un certificat actual poate fi consultat aici. Pe baza acestui acord între SUA și Comisia Europeană, aceasta din urmă a stabilit un nivel adecvat de protecție a datelor pentru companiile certificate în cadrul Scutului de confidențialitate.

Vă puteți revoca consimțământul în orice moment, cu efect pentru viitor, prin descărcarea și instalarea plugin-ului pentru browser disponibil la următorul link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de . Acest lucru va împiedica colectarea datelor generate de cookie și legate de utilizarea de către dvs. a site-ului web (inclusiv adresa dvs. IP), precum și prelucrarea acestor date de către Google.

Ca alternativă la pluginul pentru browser, puteți face clic pe acest link pentru a împiedica colectarea de către Google Analytics pe acest site web în viitor. Acest lucru va plasa un cookie de excludere pe dispozitivul dvs. terminal. Dacă ștergeți cookie-urile, vi se va cere din nou să vă dați acordul.

8. Marketing online

GoogleAdWords Remarketing
Utilizăm Google AdWords pentru a face publicitate la acest site web în rezultatele de căutare Google și pe site-urile web ale unor terțe părți. În măsura în care ne-ați dat consimțământul pentru acest lucru în conformitate cu art. 6 alin. 1 teza 1 lit. a DSGVO, așa-numitul cookie de remarketing este setat de Google atunci când vizitați site-ul nostru web, care permite automat publicitatea bazată pe interese prin intermediul unui CookieID pseudonim și pe baza paginilor pe care le-ați vizitat. După încetarea scopului și după încetarea utilizării de către noi a serviciului de remarketing Google AdWords, datele colectate în acest context vor fi șterse.

Prelucrarea ulterioară a datelor va avea loc numai dacă v-ați dat consimțământul ca Google să lege istoricul de navigare pe web și în aplicații de contul dvs. de Google și să utilizeze informațiile din contul dvs. de Google pentru a personaliza anunțurile pe care le vedeți pe web. În acest caz, dacă sunt conectați la Google în timp ce vizitează site-ul nostru web, Google va utiliza datele dvs. împreună cu datele Google Analytics pentru a crea și defini liste de grupuri țintă pentru remarketing între dispozitive. În acest scop, datele dvs. cu caracter personal vor fi legate temporar de către Google cu datele Google Analytics pentru a forma grupuri țintă.

Google AdWords Remarketing este o ofertă a Google LLC (www.google.de).
Google LLC are sediul în SUA și este certificată în cadrul Scutului de confidențialitate UE-SUA. Un certificat actual poate fi consultat aici. Pe baza acestui acord între SUA și Comisia Europeană, aceasta din urmă a stabilit un nivel adecvat de protecție a datelor pentru companiile certificate în cadrul Scutului de confidențialitate.

Vă puteți revoca consimțământul în orice moment, cu efect pentru viitor, prin dezactivarea cookie-ului de remarketing prin intermediul acestui link. În plus, puteți obține informații de la Digital Advertising Alliance cu privire la setarea modulelor cookie și puteți efectua setări în acest sens.

Programul de parteneriatAffilinet
Site-ul nostru participă la programul de parteneriat Affilinet. Acesta este oferit de affilinet GmbH, Sapporobogen 6-8, 80637 München, Germania (denumit în continuare "affilinet"). Acesta este un așa-numit sistem de afiliere în cadrul căruia persoanele înregistrate la affilinet (cunoscute și sub numele de "editori") fac publicitate produselor sau serviciilor așa-numiților "advertiseri" pe site-urile lor web prin intermediul materialelor publicitare.
Acest lucru servește la protejarea intereselor noastre legitime în optimizarea și exploatarea comercială a ofertei noastre online, care sunt prioritare în contextul unei balanțe de interese în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. f) DSGVO.
Prin intermediul modulelor cookie, affilinet poate urmări evoluția comenzii respective și, în special, faptul că ați făcut clic pe link-ul respectiv și apoi ați comandat produsul prin intermediul programului de parteneriat afiliat.
Puteți împiedica în orice moment setarea modulelor cookie de către partenerii noștri contractuali sau de către site-ul nostru web prin intermediul unei setări corespunzătoare în browserul dvs. de internet. În plus, cookie-urile care au fost deja setate pot fi șterse în orice moment prin intermediul browserului de internet sau al altor programe software.
Informații suplimentare privind prelucrarea datelor la affilinet pot fi găsite aici.

Programul de afiliereAmazon
Site-ul nostru participă la programul de afiliere Amazon. Acesta este oferit de Amazon Europe Core S.à r.l. (Société à responsabilité limitée), 5 Rue Plaetis, L-2338 Luxembourg (denumită în continuare "Amazon"). Acesta este un așa-numit sistem de afiliere, care a fost conceput pentru a oferi un mediu pentru site-urile web prin intermediul căruia se pot obține costuri de publicitate prin plasarea de anunțuri și link-uri către Amazon.
Acest lucru servește la protejarea intereselor noastre legitime în ceea ce privește optimizarea și exploatarea economică a ofertei noastre online, care sunt prioritare în contextul unei balanțe de interese în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. f) DSGVO.
Prin intermediul modulelor cookie, Amazon poate urmări evoluția comenzii respective și, în special, faptul că ați făcut clic pe link-ul respectiv și apoi ați comandat produsul pe Amazon.
Puteți împiedica în orice moment setarea modulelor cookie de către partenerii noștri contractuali sau de către site-ul nostru web prin intermediul unei setări corespunzătoare în browserul dvs. de internet. În plus, cookie-urile care au fost deja setate pot fi șterse în orice moment prin intermediul browserului de internet sau al altor programe software.
Puteți găsi informații suplimentare despre prelucrarea datelor la Amazon aici.

9. Trimiterea de memento-uri de rating prin e-mail

Reamintire a ratingului decătre Trusted Shops
Dacă ne-ați dat consimțământul dvs. expres în acest sens în timpul sau după comanda dvs. în conformitate cu art. 6 (1) p. 1 lit. a DSGVO, vom transmite adresa dvs. de e-mail către Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15c, 50823 Köln (www.trustedshops.de), pentru ca aceștia să vă poată trimite o reamintire a ratingului prin e-mail.

Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment prin trimiterea unui mesaj la opțiunea de contact descrisă mai jos sau direct către Trusted Shops.

10. Opțiunile de contact și drepturile dvs

În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:

 • în conformitate cu art. 15 DSGVO, dreptul de a solicita informații cu privire la datele dvs. personale prelucrate de noi, în măsura specificată în acesta;
 • în conformitate cu art. 16 DSGVO, dreptul de a solicita corectarea fără întârziere a datelor cu caracter personal incorecte sau incomplete stocate de noi;
 • în conformitate cu art. 17 DSVDF, dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal stocate de noi, cu excepția cazului în care este necesară prelucrarea ulterioară
  - pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare și de informare;
  - pentru a respecta o obligație legală;
  - din motive de interes public sau
  - pentru a afirma, exercita sau apăra drepturi legale
  ;
 • în conformitate cu articolul 18 DSGVO, dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, în măsura în care
  - exactitatea datelor este contestată de dumneavoastră;
  - prelucrarea este ilegală, dar vă opuneți ștergerii acesteia;
  - nu mai avem nevoie de datele respective, dar aveți nevoie de ele pentru afirmarea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale; sau
  - v-ați opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 DSGVO;
 • în conformitate cu art. 20 DSGVO, dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat sau de a solicita ca acestea să fie transferate către un alt operator;
 • în conformitate cu art. 77 DSGVO, dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere. De regulă, în acest scop, puteți contacta autoritatea de supraveghere de la locul dvs. obișnuit de reședință sau de la locul de muncă sau de la sediul societății noastre.


În cazul în care aveți întrebări cu privire la colectarea, prelucrarea sau utilizarea datelor dvs. personale, pentru informare, corectare, restricționare sau ștergere a datelor, precum și pentru revocarea consimțământului dat sau obiecția față de o anumită utilizare a datelor, vă rugăm să ne contactați direct folosind datele de contact din amprenta noastră.

********************************************************************
Dreptul de opoziție
În măsura în care prelucrăm datele cu caracter personal, așa cum am explicat mai sus, pentru a ne proteja interesele legitime, care sunt compensate în cadrul unei balanțe de interese, vă puteți opune acestei prelucrări cu efect pe viitor. În cazul în care prelucrarea este efectuată în scopuri de marketing direct, vă puteți exercita acest drept în orice moment, așa cum este descris mai sus. În măsura în care prelucrarea este efectuată în alte scopuri, aveți dreptul de a vă opune numai din motive legate de situația dvs. particulară.

După ce v-ați exercitat dreptul de opoziție, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal în aceste scopuri, cu excepția cazului în care putem demonstra că există motive legitime și imperioase pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dvs. sau dacă prelucrarea servește în scopul afirmării, exercitării sau apărării unor pretenții legale.

Acest lucru nu se aplică în cazul în care prelucrarea este efectuată în scopuri de marketing direct. În acest caz, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal în acest scop. ********************************************************************
Politica de confidențialitate creată cu editorul de texte juridice Trusted Shops în colaborare cu Wilde Beuger Solmecke Rechtsanwälte.