Despre noi

Distribuitoare de băuturi, răcitoare de bere și accesorii:
Peste 20 de ani de experiență în domeniul aprovizionării cu produse de catering

Bine ați venit în magazinul nostru online. În multe domenii am reușit să reducem din nou prețurile!

Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru restaurantul sau discoteca dumneavoastră, pentru pub-ul sau cocktail barul dumneavoastră, dar și pentru un bar privat, un bar de pivniță sau un bar de bere de casă. La noi obțineți o calitate de primă clasă  - calitate de fabrică de bere - la prețuri super avantajoase. Comparați prețurile noastre cu cele ale concurenților noștri și beneficiați de garanția celui mai bun preț! Veniți să ne vizitați, vă vom sfătui cu plăcere, indiferent dacă aveți nevoie de un sistem de robinete, de un răcitor de bere, de un sistem complet de distribuție sau doar de o chiuvetă. De asemenea, avem pentru dvs. în mod constant Spülboy sau Delfin Spălător de sticlă în ofertă.

În categoria noastră Răcire este vorba despre tehnologia profesională de refrigerare. Aici avem pentru dumneavoastră compresoare ACC, termostate Danfoss, termostate Dixell, Eliwell sau LAE sau regulatoare universale, precum și temporizatoare Legrand, multe articole de la Rothenberger și alte oferte de top.

În gama Robinete veți găsi, printre altele, multe variante de robinete de dozare, robinete de dozare cu piston, robinete de dozare, robinete de dozare cu compensator și robinete de dozare cu bilă. În segmentul coloanelor de dozare, vă oferim coloane cu gât de lebădă, coloane turn, coloane ceramice și multe alte opțiuni în toate culorile și cu toate aspectele. Și, de asemenea, pentru întreținerea profesională a sistemului dvs. de dozare, veți găsi ceea ce vă trebuie pentru curățarea liniei de bere. Avem, de asemenea, tablete de clătire a sticlei, adaptoare de curățare, Beviclean, Bevi Tap, perii de clătire a sticlei și unsoare pentru robinet.

Pentru zona de evenimente, puteți accesa de la noi, printre altele, următoarele produse:

  • Contorizare pliantă
  • Tavă de picurare și tavă de picurare
  • Racorduri de apă
  • Dulapuri frigorifice pentru evenimente
  • tejghele mobile

Cu fitingurile noastre de robinetărie, cum ar fi capul de robinetărie Micro Matic sau reductorul de presiune HiwiCO2, sunteți echipat în mod ideal. Bineînțeles, puteți obține de la noi și sticla deCO2    sau furtunul de bere (linia de bere) corespunzător cu racordul cu șurub corespunzător. Pentru îngrijire și dezinfecție, vă recomandăm produsele de la RTU Advance, Wigol sau Eilfix. De asemenea, vă oferim cartușe de filtrare de la Everpure.

În secțiunea noastră de accesorii pentru baruri, vă putem furniza orice, de la fitinguri pentru robinete din alamă până la adaptoare pentru cutii de 5 litri, lăzi de transport pentru sticlă, suporturi pentru sticla de bere, diverse produse Vacu-vin, agitatoare de cocktailuri, lingurițe pentru gheață, guri de scurgere și covorașe de scurgere a sticlei.

Suntem activi în această industrie de peste 20 de ani și vă invităm să profitați de experiența noastră - vă vom sfătui cu plăcere. Așteptăm cu nerăbdare comenzile și solicitările dumneavoastră! Dacă găsiți același articol mai ieftin pe internet, vă rugăm să ne contactați.

Echipa dumneavoastră de la Getraenkezapfanlagen.net