Cel mai bun preț garantat

Stimați clienți,

următoarele sunt condițiile noastre pentru garanția celui mai mic preț (cel mai bun preț):

 • În cazul în care puteți dovedi, înainte de încheierea unui contract cu noi, că puteți cumpăra la un preț mai mic de la un concurent comparabil, cu același serviciu (livrare sau expediere în termen de 72 de ore în Germania) și cu o metodă de plată comparabilă, vom egala același preț. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne sunați la 02271 989630-0.
  Concurenții comparabili sunt cei care își desfășoară activitatea online, în Germania, în conformitate cu legislația germană.
  Produsele noastre trebuie să fie marcate cu mențiunea "Gata de expediere imediată, timp de livrare aprox. 1-3 zile lucrătoare".
 • Articolul raportat al concurentului trebuie să fie identic cu al nostru. Identic înseamnă că, printre altele, producătorul și denumirea tipului sunt identice.
  Produsele marcate ca bunuri B sau folosite de concurenți sunt excluse din Garanția prețurilor mici.
 • Prețurile de pe site-urile de comparare a prețurilor și de pe motoarele de căutare a prețurilor pot fi neactualizate. Prin urmare, pentru garanția noastră de preț scăzut, putem lua în considerare doar prețurile afișate în prezent pe pagina noastră de magazin www.getraenkezapfanlagen.net și pe site-urile web ale concurenților noștri.
 • Site-urile de licitații, cum ar fi eBay, sunt excluse din garanția noastră de preț scăzut (inclusiv pentru ofertele cu preț fix).
 • În cazul în care un preț este mai ieftin sau egal cu prețul concurentului după aplicarea unui cod voucher sau după deducerea unei sume de cashback, garanția prețului scăzut NU poate fi solicitată.

Comparați prețurile noastre scăzute permanente de pe internet și comandați de la noi, așteptăm cu nerăbdare comanda dumneavoastră!

 Echipa dvs. de distribuție a băuturilor

bestpriceFotolia_43134889_XS   preisverglFotolia_50531303_XS