AGB

Termeni și condiții generale de afaceri

1. Domeniul de aplicare

Următorii termeni și condiții se aplică tuturor comenzilor plasate prin intermediul magazinului nostru online.

 

2. Partea contractantă, încheierea contractului

Contractul de achiziție este încheiat cu beverage dispense systems GmbH

Prin plasarea produselor în magazinul online, facem o ofertă obligatorie de încheiere a unui contract pentru aceste articole. Contractul se încheie atunci când acceptați oferta pentru produsele conținute în coșul de cumpărături, făcând clic pe butonul de comandă. Imediat după trimiterea comenzii, veți primi o altă confirmare prin e-mail.

De asemenea, un contract obligatoriu poate fi încheiat în prealabil, după cum urmează:

  • Dacă ați ales plata cu cardul de credit, contractul se încheie în momentul în care cardul de credit este debitat.
  • Dacă ați ales metoda de plată PayPal, contractul se încheie în momentul confirmării de către dvs. a instrucțiunii de plată către PayPal.

 

3. Costuri de expediere

Costurile de expediere vor fi adăugate la prețurile produselor indicate. Veți găsi mai multe detalii despre costurile de expediere în oferte.

 

4. Plata

În magazinul nostru sunt disponibile următoarele metode de plată:

Plată în avans
Dacă selectați metoda de plată în avans, vă vom furniza datele noastre bancare în confirmarea comenzii și vom livra produsele după primirea plății.

Card decredit
Cardul dvs. de credit va fi debitat la finalizarea comenzii dvs. Dacă alegeți metoda de plată cu cardul de credit, se va percepe o taxă suplimentară de 2,5 la sută din prețul de achiziție.

Paypal
Plătiți valoarea facturii prin intermediul furnizorului online Paypal. Trebuie să fiți înregistrat acolo sau să vă înregistrați mai întâi, să vă legitimați cu datele dumneavoastră de acces și să ne confirmați instrucțiunea de plată (excepție: acces pentru oaspeți). Veți primi instrucțiuni suplimentare în timpul procesului de comandă. În cazul în care alegeți metoda de plată Paypal/Paypal Express, se va percepe o taxă suplimentară de 1,9 la sută din prețul de achiziție.

Plata pe facturăși finanțare
În cooperare cu Klarna AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Suedia, vă oferim ca opțiune de plată achiziția pe factură și achiziția în rate. Vă rugăm să rețineți că achiziția pe factură și achiziția în rate sunt disponibile numai pentru consumatori și că plata trebuie efectuată către Klarna în fiecare caz.

Factura
La cumpărarea pe factură cu Klarna, întotdeauna primiți mai întâi bunurile și aveți întotdeauna o perioadă de plată de 14 zile. Puteți găsi aici termenii și condițiile complete pentru achiziția în cont. Magazinul online percepe un comision de 0,00 euro pe comandă atunci când cumpărați în cont cu Klarna.

Achiziție în rate
Cu serviciul de finanțare de la Klarna, puteți plăti achiziția în mod flexibil în rate lunare de cel puțin 1/24 din suma totală (dar cel puțin 6,95 euro) sau în condițiile specificate în mod diferit la finalizarea comenzii. Puteți găsi mai multe informații despre achiziția în rate, inclusiv termenii și condițiile generale și informațiile standard europene pentru creditul de consum, aici.

Notă privind protecția datelor
Klarna verifică și evaluează detaliile datelor dumneavoastră și, în cazul în care există un interes legitim și un motiv întemeiat pentru a face acest lucru, menține un schimb de date cu alte companii și agenții de referință de credit. Informațiile dvs. personale vor fi tratate în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor și așa cum sunt prevăzute în Politica de confidențialitate a Klarna.

 

5. Autocolectare

În principiu, aveți opțiunea de a colecta singur bunurile de la

 beverage dispense systems GmbH
- www.getraenkezapfanlagen.net -
Kopernikusstrasse 4
50126 Bergheim
Germania

în timpul următoarelor ore de lucru: Numai prin acord telefonic și confirmare scrisă de la www.getraenkezapfanlagen.net.

 

6. Păstrarea titlului de proprietate

Bunurile rămân în proprietatea noastră până la primirea plății integrale.

 

7. Daune de transport

În cazul în care bunurile sunt livrate cu daune evidente de transport, vă rugăm să reclamați aceste defecțiuni la compania de livrare cât mai curând posibil și să ne contactați imediat. Lipsa unei reclamații sau a contactării noastre nu are consecințe asupra pretențiilor dvs. legale și a aplicării acestora, în special asupra drepturilor dvs. de garanție. Cu toate acestea, ne veți ajuta să ne valorificăm propriile noastre pretenții față de transportator sau față de asigurarea de transport.

 

8. Garanție și garanții

Se aplică legea legală privind răspunderea pentru defecte. Informații privind garanțiile suplimentare care se pot aplica și condițiile exacte ale acestora pot fi găsite împreună cu produsul și pe paginile de informații speciale din magazinul online.

 

9. Stocarea textului contractului

Stocăm textul contractului și vă trimitem prin e-mail datele comenzii și Termenii și condițiile noastre generale. De asemenea, puteți vizualiza și descărca Termenii și condițiile generale în orice moment aici, pe această pagină. Puteți vizualiza comenzile dvs. anterioare în login-ul nostru de client.

 

10. Imagini

Se vând doar articolele oferite, eventualele articole de decor care servesc la explicarea mărfii nu sunt parte componentă a comenzii. Articolele pot fi diferite din punct de vedere vizual dacă producătorul a modificat un produs.

 

11. Limba contractului

Limba disponibilă pentru încheierea contractului este limba germană.